シャインマスカットは意外に濃い緑より、すこし黄色い方が糖度が高いです。すごく緑色だともちろんピーマンと同じで、糖度が低いです。
野菜も果物もそうですが、緑色ということは糖度が低いということです。野菜でも糖度が上がれば赤や黄色になります。
しかし、糖度を完全に高くしてしまうと、ぶどうの皮が厚くなり、口の中に残ります。なかなか難しい選択ですよね。皮ごと食べたい。でも糖度が高い方がいい!あなたはどちらを選びますか?
Shine Muscat has a higher sugar content when it is slightly yellow than when it is dark green. If it is very green, of course, the sugar content is low, just like bell peppers.
As with all fruits and vegetables, green means low sugar content. When the sugar content of vegetables increases, they turn red or yellow.
However, if the sugar content is completely high, the skin of the grapes will become thicker, leaving a residue in the mouth. It’s not an easy choice. I want to eat the whole skin. But the higher the sugar content, the better! Which would you choose?
コメントを残す